18 March 2010

2nd 3rd stage

Below ada lagi sample-sample laen yg lebey kurang lh..hubungan jarak jauh maa..terpaksa la gunakan medium blog nh..sori ler klu terkluar sket dr bisnes2 segala..pilih lah yg mana satu berkenan okeh...

Pilihan pertama

Pilihan Kedua

Pilihan Ketiga

Mai..mai.. tokei...Pilih...pilih...pilih...update later orait..daa~

17 March 2010

Pre-bisnes kad

Tokei kc oder mintak buatkan bisnes kad..haa gini ler gupenya bila keme xde khoje..tp ok jgk at least ad benda leh dibuat..haaa bos, apa lagi ada ok x? ni first stage punya..base line..kalau ada nak ubah gambo ke..tulisan x cun ke..nk tambah info ke..background nk up lg ke...bole2 roger sama gue..leh kc bikin semula..tada hal..orait daa~

16 March 2010

Tahun 2010 punya promotion?

Hai tuan tanah..busy ye skarang..hehe..kalau tuan-tuan dan puan-puan nak tau tuan punya blog nh tengah teramatlah busy dengan bisnes nya..ke hulu ke hilir kejar ikan-ikan kelisa..hehe..

gambar di atas adalah sekadar hiasan ye..jgn mudah tertipu pulak..mai tgk sendiri dulu baru puas hati kan..

As per tajuk...dah bulan 3 di tahun 2010 nih, xder ke promotion ke jualan lelong ke untuk ikan-ikan kelisa nih? haaa soalan tuh leh la ditujukan kepada manager big bos a.k.a tokei bsnes ni eh..kol direct lg senang..semua info leh mouth to mouth lg senang kawtim kan..banyak ikan-ikan baru da masuk tong..leh la saper-saper yg bdekatan tuh g ushar-ushar tgk wokeh...chow dulu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...