18 July 2012

stok golden arowana for sale rite now

                                malaysia golden bluebase 2years
                                malaysia golden crossback 3-4years
                                malaysia golden crossback 3-4years
                                king arowana golden crossback age 4years
                                crossback golden arowana 6-8inch
                                crossback golden arowana 6-8inch
                                crossback golden arowana 6-8inch

15 July 2012

flower horn


12 July 2012

28 June 2012

PART TIME INCOME WITH AROWANA


         Sebenarnya ramai yg tak tahu tentang perniagaan ikan arowana nih..bisnes arowana ni bkn nya perlu 100% sepenuh masa..buat part time pun dah cukup bg yg ingin menambah pendapatan..ramai yg bertanya perlu ke ulang alik ke bkt merah, perlu ke pegi cari pasaran, perlu ke cari customer.. yg sebenarnya bisnes ni hanya utk yg ada modal dan ingin menambah pendapatan..tak perlu pun dok pikir nak ulang alik, nak cari market sbb pihak syarikat yg menjalankan semua urusan tu..sebab tulah untung 50-50.. pihak syarikat dah menyediakan kolam n ikan utk investor(bisnes partner)..keutamaan yg syarikat bg ni hanya utk bisnes partner sbb syarikat dah sediakan kolam yg bernilai dekat jutaan ringgit, dan mencari bisnes partner utk membeli benih ikan yg berkuality bg memenuhi permintaan eksport negara luar..utk yg dah masuk joint venture dgn pihak syarikat dah merasai untung dari modal yg telah dilaburkan..pasaran market utk ikan arowana nih sekarang dah makin meluas..antara negara yg banyak permintaan ialah negara china, vietnam, thailand, hong kong..
          Kami sbg pihak syarikat yg menjalankan bisnes ni dah mencapai tahap baru iaitu dlm perangcangan utk mengembangkan lg perniagaan ni dgn membuka lg cawangan farm site kedua di kwsn bukit merah juga..
utk yg ingin masuk joint bersama kami boleh menghubungi Encik Shukri 0174815905 atau menanyakan sebarang pertanyaan ttg bisnes ikan arowana nih..utk yg ada modal sahaja boleh buat bisnes partner nih sbb mana ada dlm dunia ni menda free..nak untung mesti kena ada usaha atau modal, baru layak berniaga untung besar mcm bisnes arowana nih..ni bukan MLM..ni adalah perniagaan dlm bentuk perikanan..syarikat kami juga berdaftar dgn Jabatan Perikanan n berdaftar dgn SSM.. perniagaan yg betul dan berdaftar mmg selamat n terjamin..pihak syarikat juga mempunyai saintis certification utk mengeksport arowana...
           sapa yg rasa nak tambah pendapatan sampingan boleh lah menjinakkan diri dlm bidang perikanan ni..cari org yg betul n berdaftar..pertanian n perikanan adalah perniagaan..buatlah pilihan dgn bijak.. kolam terhad utk yg awal sahaja..tambah pendapatan tahunan anda sehingga mencecah ratusan ribu ringgit..tak percaya boleh datang tengok di farm kami di bukit merah..aset syarikat pon dah bernilai  jutaan ringgit..

25 June 2012

28 May 2012

AROWANA POND FOR SALE 0174815905 SHUKRI


1.arowana pond complete set 2.9ekar site A (for sale)

- bangunan siap 1biji 2tingkat + 1kontena + 1rumah
- pagar complete
- 41 biji kolam
- saiz untuk setiap kolam 25' x 50' feet
- extra 1 pond saiz 100' x 25' feet
- lampu complete
- air dah test ok

ikan dah masuk dan sudah harvest..sekarang ada ikan 14kolam..
jika mau sekali ikan RM2.2juta..ikan angkat keluar RM1.8juta..
farm site A berdepan dgn tali air bukit merah..jalan tar sampai depan
dan belakang kolam..tempat strategik..feng shui amat bagus..

contact 0174815905 shukri


2.arowana pond complete set 2ekar (for rent 20years)

- 33biji kolam sudah siap
- saiz untuk setiap kolam 25' x 50' feet
- siap pagar
- ada building RM400,000
- no building RM370,000
- monthly rent RM3000 / 20years

contact 0174815905 shukri



3. arowana pond complete set 2ekar site A (for sale)

- 28biji kolam sudah siap
- saiz setiap kolam 25' x 50' feet
- 18biji kolam sudah ada ikan matang
- setiap bulan ada hasil
- 1 bangunan
- siap pagar
- jalan tar sampai depan kolam
- lampu siap
- harga RM2.6juta termasuk ikan yg sudah bg hasil



contact 0174815905


4. tanah kosong 2.5ekar site A (for sale)

- kiri dan kanan sudah ada pagar
- tanah kosong
- jalan tar sampai depan
- kolam belum korek
- harga RM600,000


contact 0174815905 shukri

22 May 2012

04 May 2012

10 April 2012

AROWANA FARM FOR SALE 3MILLION

Total 29ponds..all full with breeding fish..
for sale all together with land, building & fish RM3million

fish allready breed..
for serius buyer please call encik shukri 0174815905

21 March 2012

ANAK AROWANA UNTUK DIPASARKAN

SAIZ 4INCH HIGHBACK
AGE 1MONTH
HIBACK 4INCH
AGE 1MONTH
HIBACK SAIZ6-8INCH
AGE 3-4MONTH



HIGHBACK TELOR(YOLK)
AGE 1-2WEEKS

14 February 2012

arowana golden crossback

                                 malaysia golden crossback

17 January 2012

05 January 2012

HITAM MANISAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...