28 June 2012

PART TIME INCOME WITH AROWANA


         Sebenarnya ramai yg tak tahu tentang perniagaan ikan arowana nih..bisnes arowana ni bkn nya perlu 100% sepenuh masa..buat part time pun dah cukup bg yg ingin menambah pendapatan..ramai yg bertanya perlu ke ulang alik ke bkt merah, perlu ke pegi cari pasaran, perlu ke cari customer.. yg sebenarnya bisnes ni hanya utk yg ada modal dan ingin menambah pendapatan..tak perlu pun dok pikir nak ulang alik, nak cari market sbb pihak syarikat yg menjalankan semua urusan tu..sebab tulah untung 50-50.. pihak syarikat dah menyediakan kolam n ikan utk investor(bisnes partner)..keutamaan yg syarikat bg ni hanya utk bisnes partner sbb syarikat dah sediakan kolam yg bernilai dekat jutaan ringgit, dan mencari bisnes partner utk membeli benih ikan yg berkuality bg memenuhi permintaan eksport negara luar..utk yg dah masuk joint venture dgn pihak syarikat dah merasai untung dari modal yg telah dilaburkan..pasaran market utk ikan arowana nih sekarang dah makin meluas..antara negara yg banyak permintaan ialah negara china, vietnam, thailand, hong kong..
          Kami sbg pihak syarikat yg menjalankan bisnes ni dah mencapai tahap baru iaitu dlm perangcangan utk mengembangkan lg perniagaan ni dgn membuka lg cawangan farm site kedua di kwsn bukit merah juga..
utk yg ingin masuk joint bersama kami boleh menghubungi Encik Shukri 0174815905 atau menanyakan sebarang pertanyaan ttg bisnes ikan arowana nih..utk yg ada modal sahaja boleh buat bisnes partner nih sbb mana ada dlm dunia ni menda free..nak untung mesti kena ada usaha atau modal, baru layak berniaga untung besar mcm bisnes arowana nih..ni bukan MLM..ni adalah perniagaan dlm bentuk perikanan..syarikat kami juga berdaftar dgn Jabatan Perikanan n berdaftar dgn SSM.. perniagaan yg betul dan berdaftar mmg selamat n terjamin..pihak syarikat juga mempunyai saintis certification utk mengeksport arowana...
           sapa yg rasa nak tambah pendapatan sampingan boleh lah menjinakkan diri dlm bidang perikanan ni..cari org yg betul n berdaftar..pertanian n perikanan adalah perniagaan..buatlah pilihan dgn bijak.. kolam terhad utk yg awal sahaja..tambah pendapatan tahunan anda sehingga mencecah ratusan ribu ringgit..tak percaya boleh datang tengok di farm kami di bukit merah..aset syarikat pon dah bernilai  jutaan ringgit..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...